Hitta rätt Flygresa

Sommaren har gått mot sitt slut och hösten har klivit in på allvar i vardagen. Sveriges sommar detta år har inte varit exceptionellt bra. Förra året blev vi nog rejält bortskämda med en sommar som var fantastiskt varm. Man behövde knappast beställa en flygresa för att finna värmen då det fanns utanför dörren.

Hösten har som sagt bara börjat, vad passar då bättre än att boka en flygresa och kunds spendera en vecka eller mer på varmare breddgrader. Thailand är ett populärt resemål med sitt fantastiska klimat och en befolkning som är positiv och hjälpsam i alla lägen.

Flyga till Thailand

Det finns ett antal fina städer att besöka om man beger sig till Thailand. Ett av de populäraste resmålen är Bangkok. Bangkok är Thailands huvudstad och har en befolkning på över 12. En imponerade stad som man aldrig behöver vara orolig för att vara sysslolös i. Väljer man att flyga till Bangkok finns det ett två olika flygplatser.

Suvarnabhumi Flygplats i Bangkok öppnades efter flertalet förseningar, för inrikes flyg öppnade den 15 september och för internationellt flyg den 28 september 2006. Flygplatsen tillhör en av världens tio största flygplatser. Den 28 september öppnade den för internationella flygningar däribland Sverige.

Skall man besöka Thailand så rekommenderas Suvarnabhumi flygplats. En flygplats som är strukturerad och lätt att finna sig fram bland terminalerna. En tillmötesgående personal som mer än gärna hjälper till. Transport från flygplatsen är inga problem att lösa då det finns gott om taxi bilar och bussar. Att  ta en taxi från flygplatsen är en billig kostnad. Beräknad flygtid från Stockholm till Bangkok är ca 10 timmar. En relativt lång flygresa med oftast sover man bort ett par timmar. Orkar man inte sova finns det allt som oftast ett dussintal filmer att välja mellan. Den bästa sidan för att hitta prisvärda flygresor är www.flyg.nu.  En lätt navigerad sida som plockar fram de bästa flygresorna till bra priser.