Fyrishovs äventyrsbad

Fyrishov är inte bara Uppsalas största och mest uppskattade badhus utan även en av Sveriges största anläggningar med fokus på vattenäventyr inomhus. I och med att de har ett stort utbud av vattenrutschbanor, vattenkanoner och strömmar kan barnen roa sig en hel dag på badhuset. Detta medan föräldrarna ofta hellre tar en stillsammare stund i bubbelpoolen, i simbassängen eller varför inte på badhuset spa. Utöver finns det även gym på anläggningen.

Öppettider och Priser

Enkelbiljett kostar (2015) 80kr för barn och ungdomar upp till 15 år. Barn 0-3 år går in gratis. För vuxna är priset 100kr. Utöver det går det både att köpa 10-gångerskort, månadskort eller årskort.

Specialevenemang

Bad & Texmex – Vem älskar inte Texmex och vem älskar inte att bada? Varför inte kombinera dessa två uppskattade saker? Bad & Texmex anordnas på fredagskvällar och här ingår det både tillgång till hela äventyrsbadet och en stor buffé med tema ”Texmex”. Är det större grupper (mer än 10 personer) ges rabatterat pris men då krävs det även att man anmäler sig minst två dagar i förväg.

Barnkalas – Att anordna ett barnkalas kan vara extremt enkelt. I alla fall om man väljer att fira födelsedagen på Fyrishov. Låt barnen bada och leka hur mycket de vill och plötsligt hör de ”festsirenen”. Det betyder att de kan komma upp ur vattnet och ta sig till färdigdukade kalasbordet. Priset ligger på 165kr per barn.

Boende i närheten

De som vill boka hotell i Uppsala och sedan vara en eller ett par dagar på Fyrishov har ett stort utbud av hotell att välja mellan. Det är enbart en dryg kilometer in till stadskärnan där allt från billigare boenden till femstjärniga hotell kan väljas. Ett av de billigaste boendena finns på Hotell Kvarntorget & Vandrarhem som tar drygt 500kr natten.